Pendaftaran Seminar 22 Jun 2024 DITUTUP!

Coming Soon - Seminar MTB Seterusnya Pada 27 Julai 2024!

Belajar TT ads, shop, video & live daripada adsia academy No.1 TT shop partner malaysia

Belajar TT ads, shop, video & live daripada adsia academy, TT shop partner malaysia

Kami ajar apa yang kami sendiri dah buat!!!

Berdasarkan Pengalaman sendiri & survey kami terhadap Puluhan Ribu Usahawan yang Telah kami Bimbing.

Terdapat "3 mASALAH BESAR" Kenapa Bisnes Stuck & Susah Nak Grow Di TT

Sebab Itu, adsia Ingin kongsikan dengan anda apakah teknik & rahsia Naikkan Bisnes Di TT

MEMPERKENALKAN

APa yang anda AKAN belajar dalam seminar MASTERING TT FOR BUSINESS (MTB)

Ketahui "8 TEKNIK & RAHSIA" UNTUK naikkan sales & GROW BISNES DI TT!

TOPIK 1: 2 dunia - FYP vs business

Ramai usahawan salah faham, mereka terlalu fokus dan kejar untuk FYP di TT semata-mata.

Persoalan sekarang. Anda nak FYP atau anda nak sales yang tinggi supaya bantu grow business anda?

TOPIK 2: 4 elemen TT ecosystem

Banyak bisnes dah melonjak naik dengan kehadiran TT. Jadi, apa alasan anda tidak gunakan platform ini untuk kembangkan bisnes?

Tapi, tahukah anda ada 4 Ecosystem yang telah TT sediakan yang mana akan sangat membantu untuk naikkan sales dan grow business di TT.

TOPIK 3: FORMULA B.U.D.I

Ketahui elemen penting yang perlu ada dalam menghasilkan video yang mampu convert sales bagi bisnes anda.

Tiru je formula B.U.D.I yang kami guna ni, kami yakin dan percaya anda mampu jana sales dari video tersebut.

TOPIK 4: FORMULA 4P OF TT LIVESTREAM

TT Live sendu? Tak ramai orang views? Live tak berjaya jana sales yang tinggi?

Belajar Formula 4P ini dan terus boleh aplikasikan dalam TT Live bisnes anda untuk tengok hasilnya.

TOPIK 5: strategi optimize TT shop

Mengikut data kami, ramai usahawan yang masih belum tahu sebenarnya ada banyak cara buat duit di TT.

Sebab itu, kami akan bongkarkan 7 Rahsia cara & teknik buat duit di TT supaya anda dapat optimize aktiviti marketing bisnes anda.

TOPIK 6: Funnel TT Ads Adsia Academy

Ketahui perbezaan buat iklan guna "Promote" VS "Ads Manager".

Kenapa TT Ads anda tak berjaya tarik prospek/bakal pelanggan yang betul-betul berminat untuk membeli?

Sebab itulah pentingnya anda belajar dan tahu cara iklan yang betul bersama Adsia Academy.

TOPIK 7: PANTANG LARANG TT

Views live tiba-tiba drop, video dah tak FYP, account kena suspend dan banyak lagi masalah akibat terlanggar peraturan di TT.

Bila mana kita menggunakan sesuatu platform, pasti ada pantang larang dan peraturan yang perlu kita patuhi.

Dalam topik ini kami akan terangkan dengan bahasa yang paling senang untuk difahami supaya anda tidak melanggar pantang larang yang telah ditetapkan.

TOPIK 8: TT SALES BLUEPRINT

Rahsia bagaimana kami capai Gold Award TT Shop Partner Malaysia dengan ilmu-ilmu TT Sales Blueprint.

Ada flow, structure & technique bagaimana kita mampu jana sales dan grow bisnes di TT dengan betul.

Kenali siapa kami

AZIZ MK

Aziz MK atau lebih dikenali sebagai Cikgu Aziz sudah tidak asing lagi dalam dunia pemasaran. Cikgu Aziz merupakan ‘Founder’ Adsia Academy Sdn Bhd. 

Mempunyai penguasaan ilmu di dalam bidang pemasaran digital, beliau telah banyak membantu para usahawan di seluruh Malaysia mencapai prestasi baru di dalam dunia digital yang semakin berkembang pesat.
Gaya dan profesionalisme beliau sebagai seorang pelatih mula diperhatikan apabila beliau dianugerahkan status sebagai “Malaysia Digital Marketer Trainer” dan juga menjadi salah seorang speaker bertahap profesional di Malaysia.
Pemahaman mendalam Cikgu Aziz dalam pemasaran digital dan kepakaran berkomunikasi dengan strategi menginspirasi ramai pihak di luar sana.
Beliau tidak hanya berkongsi pengetahuannya, tetapi juga membantu para usahawan di dalam kejayaan kelas dan seminar dianjurkan bersama Coach Ira di bawah Adsia Academy Sdn Bhd.
Kini, beliau telah melatih seramai 7,000 pelajar dan juga terlibat sebagai “META Certified Digital Associate” dan seperti Coach Ira, beliau juga telah diiktiraf dengan “HRDC Certified Trainer” bagi memperkukuhkan lagi karier beliau sebagai pelatih.

ira aziz

Ira Aziz, atau lebih dikenali sebagai Coach Ira merupakan ‘Co-Founder’ dan pelatih kepada syarikat Adsia Academy Sdn Bhd.

Sepanjang 5 tahun beliau berkecimpung di dalam dunia menjadi seorang speaker profesional di Malaysia; beliau telah melatih seramai 20,000 pelajar yang amat memerlukan Formula dan Game Plan terbaik beliau dalam pembangunan bisnes menerusi platform TT dan Shopee.

Beliau telah membawa Adsia Academy Sdn Bhd menjadi antara syarikat TT Shop Partner Malaysia yang terbaik hanya selepas 2 bulan ditubuhkan.

Bukan setakat di TT, beliau juga tidak melepaskan peluang memperbanyakkan pengetahuan ilmu dan skill mengikut trend terkini di dalam medium e-dagang.

Komitmen Coach Ira dalam pembelajaran dan perkembangan boleh dilihat dari sudut pandang dan testimoni dari peserta-peserta kelas dan seminar anjuran Adsia Academy Sdn Bhd.
Ramai peserta kelas dan seminar anjuran beliau memberi penghargaan yang tidak terhingga diatas dasar dan kualiti ilmu yang beliau tidak lokek kongsikan.

OUR ACHIEVEMENT

BAGAIMANA SESI ZOOM 'ONLINE' DIKENDALIKAN?

Seminar Mastering TT for Business ini akan disampaikan secara Live menerusi platform ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja anda berada. Asalkan anda ada akses internet yang baik.

OUR SUCCESS STORY

Tonton video inspirasi serta kejayaan antara jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing.

Pecah Rekod RM 1 Juta Sebulan Di TT!

Dari Sales RM200, Naik Ke RM200 Ribu!
Capai Sales 6 Angka Dalam Masa 2 Bulan!

Hit RM100 Ribu Pertama Di TT!

Capai RM300 Ribu Sales Sebulan!

Ilmu TT Yang Proven Success!

Latest Update Ilmu Naikkan Sales TT Hanya Di Adsia!

Adsia Share Ilmu Buat Puluh Ribu, Ratus Ribu Di TT!

INDUSTRI: Makanan / Restoran

“Sales Restoran Naik 50% Selepas Belajar & Perkemaskan Pengurusan Bisnes Dengan BYOND”

Antara faktor sales bisnes restoran beliau berjaya naik sehingga 50% berbanding sebelumnya ialah teknik “3 Benua“.

Sharisa, Mama Nor Yong Tau Foo

RESULT KAMI & STUDENT

JENAMA BESAR YANG TELAH KAMI BANTU

LEBIH 30,000+ USAHAWAN TELAH DIBIMBING OLEH ADSIA ACADEMY

Tiket VVIP Bernilai Sehingga RM14,885 Akan Jadi Milik Anda, Pada Harga Promo Seperti Yang Ditawarkan.

#BONUS 1: 1x E-Workbook seminar Urus bisnes (Bernilai RM97)

Free E-Workbook Eksklusif Seminar Urus Bisnes (SUB) Khas Untuk Melancarkan Lagi Proses Pembelajaran Anda Semasa seminar berlangsung.

Nota-Nota seminar anda akan lebih tersusun dan nampak lebih kemas dengan adanya e-Workbook ini.

E-Workbook seminar ini juga akan membantu anda memahami setiap susunan modul dalam seminar nanti dengan sangat tersusun.

#BONUS 2: 1x Sesi Khas 2 Jam Online Group Coaching + Rakaman (Bernilai RM6,997)

Sesi eksklusif coaching bersama Tuan Abdul Basit ini akan berlangsung selama 2 jam dan anda berpeluang untuk mengajukan sebarang soalan berkenaan bisnes .

Yang menariknya, anda bukan sahaja berpeluang untuk dapat jawapan bagi masalah yang anda hadapi, tetapi anda juga boleh belajar daripada masalah yang dihadapi oleh usahawan yang lain semasa sesi sedang berlangsung secara live.

Info Sesi Group Coaching

Tarikh: 22 Ogos 2023 (Selasa)
Masa: 10.00am - 12.00pm
Platform: ZOOM

Rakaman sesi coaching akan diberikan dalam masa 2-3 hari selepas sesi tamat.

money back guarantee

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu dan lakukan tindakan dengan ilmu yang telah kami kongsikan tetapi tiada sebarang perubahan dalam masa 30 hari, kami sedia pulangkan wang anda semula tanpa banyak soal.

 

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Isi borang ini untuk daftar sekarang

F.A.Q

▶️ Jika anda ialah ‘Founder’ atau usahawan, tidak kira apa jua niche bisnes yang anda jalankan. Anda sesuai untuk sertai MTB ini.

▶️ MTB ini sesuai untuk semua peringkat khusus untuk beginner yang baru nak belajar setup TT Live & TT Shop dengan cara yang betul.

▶️ MTB akan berlangsung secara “Online” sahaja melalui platform ZOOM.

▶️ MTB kami akan kongsikan 8 modul yang telah disusun khas untuk anda mendalami platform TT dan naikkan sales bisnes anda melalui TT.

▶️ Boleh mendaftar sekiranya ada visa atau Mastercard. Sekiranya ada masalah untuk mendaftar, boleh whatsapp team kami segera.

Perlukan Bantuan & SOALAN?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

011 5884 7517 (Team Adsia)

© Adsia Academy Sdn Bhd. Copyright 2024. All Rights Reserved.

DISCLAMER: Seminar anjuran Adsia Academy ini direka bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dalam bisnes. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Seminar anjuran Adsia Academy tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.

DISCLAIMER: We are NOT affiliated, associated, authorised, endorsed by, or in any way officially connected with Banks, Airlines, Spotify, SoundCloud, Facebook, Instagram, Google, YouTube, Apple Music, TikTok or any of its subsidiaries or its affiliates. The names Spotify, Facebook, Instagram, Google, YouTube, Apple Music, TikTok as well as related names, marks, emblems and images are registered trademarks of their respective owners.